İZMİR / ÖDEMİŞ - ŞEHİT POLİS GÖKHAN KİRAZLI ORTAOKULU

ŞEHİT POLİS GÖKHAN KİRAZLI ORTAOKULU

02325462036
Adres
ZAFER MAH. AHRANDI ALTI VE MEZARLIK KÜME EVLERİ ARKASI BLOK NO 37 İÇ KAPI NO 1 ÖDEMİŞ / İZMİR
Vizyon
Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmeyi, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarabilmelerini öğretmek için yenilikçi metodları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanmayı, onları eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.
08.40-15.20
Ahrandı mevkine gelen minibüslerle ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz ilçe merkezindedir.